Om oss

Perfectpetzzz.se är ett Svenskt handelshus som säljer till privatpersoner. Vi säljer de söta djuren som sover Perfectpetzzz orginal. Till det säljer vi även ett kompletterande sortiment inom lek, barnartiklar och present.

Hos oss spara ni tid och pengar!

Perfectpetzzz erbjuder också kompletterande produkter till de vi har i lager för omgående leverans. Beställningsvara, det är varor vi ofta kan levererar ifrån oss inom 1 vecka. Så passa på att inhandla det ni önskar.

MATERIAL & KVALITET

Alla våra pappersprodukter är ett fokus på att papper som miljötänk, när de är förbrukade kan förmultna och bidrar till en hållbar utveckling. Vid andra produkter vi tillverkar utgår vi alltid vad som är bästa möjliga tillverknings lösningen för just den produkten. Men framför allt så är det ett sätt för oss att agera, ta ansvar för miljön, och skydda djurlivet.

ETISKT, MILJÖVÄNLIGT & HÅLLBARHET

Våra produkter, och tillverkningen av dem, sker i enlighet med EU- och REACH-riktlinjer, och uppfyller de miljömässiga krav som finns på den svenska och europeiska marknaden. Förpackningar är tillverkade i 100 % återvinningsbart material i papper eller PP. Vi tror på hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande och gör därför allt vi kan för att bidra till det.

Tillverkning av servetterna sker i fabrik i Tyskland och uppfyller alla EU standards och miljömässiga krav. Vi använder exklusive kvalitets papper och premium tryck (klor fritt och fritt ifrån blekningsmedel.) och vi använder exklusive certifierad vattenbaserade färger. Plastfolien är tillverkad i PP. Övriga artiklar tillverkas i Europa eller i Asien. Idag representerar vi fabriker ifrån ca 15 länder framförallt i Skandinavien och Sverige.

Våra pappersprodukter är Miljövänliga och återvinningsbara.

Alla våra produkter skyddas av Copyright.

Snabb leverans

Varje produkt har en produktstatus, som visar hur snabbt vi kan skicka varan.

Lagervara: Vi har varan på vårt lager och kan skicka den omgående. Vi har snabb leverans, normalt skicka vi varorna inom 1-3dagar ifrån vårt lager. (leverans inom Sverige)

Beställningsvara: När det gäller en del beställningsvaror, så är det kompletterande produkter och beställer ni av dessa varor, skickar vi inom den tiden vi uppger på respektive produkt. När man förboka produkten, så står det minsta. Antal samt ca leveranstid på den specifika produkten. Oftast kan vi skicka inom 1 vecka ifrån oss.

Tillfälligt slut*: Då står det att varan kommer in igen och är tyvärr slut. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Slut*: Då är varan slut, kontakta oss för mer information.

Fraktkostnad:

De kunder som beställer här på Perfectpetzzz.se har vi fast frakt kostnad 69kr/leverans (oavsett hur mycket ni beställer), vid leveranser inom Sverige. Sker Leverans utanför Sveriges gränser, då tillkommer den faktiska fraktkostnaden för den leveransen.

Information om priser:

Alla priser på www.perfectpetzzz.se är priser till privatpersoner ink.moms.